Portada

Actualitat

Esports

Cultura

Extra

Entre tots

Vídeos

Serveis

debat resolt

Katy Perry canvia la bandera d'Espanya per Gaudí

La cantant promociona el seu concert a Barcelona utilitzant la tècnica del trencadís de l'artista català després de la polèmica per haver usat anteriorment la bandera espanyola

Jesse Grant

La cantant nord-americana Katy Perry va anunciar el 27 de febrer que actuaria a Barcelona, al Palau Sant Jordi, el 28 de juny.

El concert, que forma part de la seva gira Witness The Tour, és l'únic que l'artista fa a Espanya. Potser per aquest motiu, Perry va utilitzar els colors i l'escut d'Espanya per anunciar a les xarxes socials el seu concert.

La polèmica per l'anunci no es va fer esperar, i el cartell de l'artista va arribar a ser trending topic. Alguns dels tuiters van aprofitar l'ocasió per dir que la nord-americana es va mullar respecte al procés, mentre que altres la van criticar per l'ús de la bandera i l'escut per anunciar la seva visita a Barcelona.

Potser per tota la polèmica generada, la cantant, que ha tornat a publicitar el seu concert de Barcelona a les xarxes socials, ha decidit promocionar aquesta vegada l'actuació amb un símbol molt més català (i universal), com és Antoni Gaudí. La nord-americana ha utilitzat aquest símbol de la ciutat de Barcelona i ha penjat un vídeo en què la seva imatge es petrifica com si fos un mosaic del genial artista català, molt apreciat a l'estranger.

L'artista apareix en un primer pla amb un vestit de làtex de color rosa fúcsia i amb les lletres formant Barcelona en diferents colors al darrere. Però, després d'uns instants, tant la seva cara -que passa a un primer pla- com els objectes del darrere es converteixen en trossos que simulen el trencadís que va internacionalitzar Gaudí i que és la seva senya d'identitat.

   
   
      

Segueix l'Extra a Facebook

     
       
       
              
               
   

Outbrain