Arrasa a les xarxes

El vídeo viral de Lory Money rapejant per 'Puigdemoney'

'España me ataca, pues toma pan tumaca': la paròdia de Puigdemont

{Lory} {Puigdemoney} {Independent} gucci {gang} {Remix}

Lory Money, un senegalès que va arribar en pastera el 2006 i cinc anys després es va convertir en un conegut raper de Youtube, ja que va arribar a tenir més d'11 milions de visualitzacions en algun dels seus vídeos, torna a arrasar. Ara, l'autor de Santa Claus Ola Ke Ase s'ha ficat en la pell de Puigdemont, rebatejat com a Puigdemoney per al tema Independent (Gucci Gang Remix), un clip de poc més d'un minut publicat al seu perfil de Facebook

En el clip, el raper Lory Money, que viu a València, apareix recorrent una carretera de Brussel·les amb una perruca a l'estil Puigdemont i amb una ampolla de Freixenet a la mà, mentre pronuncia frases com Me ha votado mucha gent, lo siento, Rajoy menYo quiero nuevo país, sin turistas haciendo pisEspaña me ataca, pues toma pan tumaca, madafakaQuiero país new i Yo empecé el prucés.

Lory Money va començar venent pel·lícules al carrer quan va arribar a Espanya, i cinc anys després es va convertir en un conegut raper. Ha fet de la música la seva feina i el 2013 va firmar un contracte amb Universal.