Aquesta és una original recepta feta amb iuca, un tubercle procedent de Sud-amèrica ric en hidrats de carboni, igual que la patata.
INGREDIENTS
2 tasses de iuca o mandioca
1 cullerada d'oli de coco
Sal al gust
150 g de gall dindi o formatge
1 rovell d'ou
Aigua
PREPARACIÓ
1- Coem la iuca en aigua fins que s'estovi, la deixem al dente, no completament tova
2- La deixem assecar bé i que es refredi
3- N'eliminem les venes i la passem per un passapuré o la posem en un processador d'aliments fins a aconseguir una massa
4- Hi afegim l'oli de coco, la sal i l'amassem
5- Estirem la massa i la tallem en triangles
6- Col·loquem el farcit (el gall dindi o el formatge) en cada triangle
7- Els tanquem enrotllant la massa
8- Els envernissem amb rovell d'ou
9- Els fornegem a 200 graus durant 20 o 25 minuts aproximadament
EL PERIÓDICO t'ofereix les millors receptes, des de l'alta cuina de Carme Ruscalleda fins als secrets dels nous cuiners o les mil i una maneres en què es poden preparar els canelons.
Més, a Receptes Lily.