DECLARACIONS A 'GH VIP'

Aída Nízar assegura que el dirigent del PP Martínez-Maíllo es va voler casar amb ella

"És un dels millors homes que han passat per la meva vida", afirma la concursant

aida

Aída Nízar, que fins dijous era concursant de 'Gran hermano VIP', ha desvelat una de les incògnites que envoltaven la vida d'aquest personatge televisiu: amb quin dirigent del PP va mantenir relacions sentimentals. Després de ser expulsada del concurs de Telecinco, Aída va dir que Fernando Martínez-Maíllo, vicesecretari d'organització del PP, es va voler casar amb ellaFernando Martínez-Maíllo, .

Entrevistada pel presentador de 'GH VIP', Jordi González, la concursant va assegurar: "Fernando Martínez-Maíllo va ser un dels homes que van demanar la meva mà a la meva mare i no els la va donar". A la pregunta de González de per què no hi va haver casament, tant Aída com la seva mare, María Ángeles, que estava entre el públic, van respondre: "No estava enamorada d'ell".

Segons la versió de la mare, l'enamorament del dirigent popular va ser sincer: "Ell deia que què podia fer enamorar la meva filla i jo li vaig dir que no m'hi ficava". 

Malgrat el rebuig en el terreny amorós, Nízar no va reparar en elogis al seu pretendent: "És un dels millors homes que han passat per la meva vida, és sensacional i farà molt de bé a Espanya, m'encanta que sigui la mà dreta del president del Govern".