REGISTRE COMERCIAL

Guerra entre dues Kylie: Minogue li usurpa a Jenner el seu nom de pila

L'artista australiana és l'única que podrà utilitzar el nom de pila comú per a fins comercials

fcasals37201178 combo kylie minogue y kylie jenner170207182217

La guerra entre l'artista australiana Kylie Minogue i la petita del 'clan Kardashian', la model nord-americana Kylie Jenner, per aconseguir els drets de la marca registrada Kylie sembla que ha arribat a la seva fi. I la guanyadora de la pugna legal ha sigut Minogue, segons ha publicat el diari 'Daily Mail'.

Tot va començar l'any passat, quan Jenner va registrar una marca de cosmètics i moda amb el seu nom. Va ser llavors quan la cantant i actriu va emprendre una lluita legal per impedir-ho, perquè ella ja tenia el nom de pila que totes dues comparteixen registrat com a productora musical.

NOU ANYS ABANS QUE NAIXÉS JENNER

I la primera vegada que Minogue va usar 'Kylie' va ser el 1988, ja que així es deia el seu primer disc. La petita de les Kardashian encara trigaria nou anys a néixer. A més, l'australiana té el domini kylie.com des del 1996, així com un perfum anomenat Kylie Minogue Darling.

L'oficina de patents ja ha decidit a favor de la cantant, que serà l'única que podrà utilitzar el seu nom per a fins comercials. Així que Jenner, que es va fer coneguda al 'reality' televisiu 'Keeping up with the Kardashians' -que torna a les pantalles nord-americanes el 12 de març-, haurà de modificar previsiblement la seva marca de cosmètics Kylie Cosmetics.

Kylie Minogue, de 48 anys, que fa uns dies va trencar el seu compromís amb Joshua Sasse, de 29 -per la seva presumpta infidelitat amb l'actriu espanyola Marta Milans, ja va marcar territori a través de Twitter l'any passat: 

La raó esgrimida és que l'australiana és "una artista de renom internacional", mentre que Jenner només és una "personalitat secundària d'un 'reality". I fa un any els representants legals de Minogue en van adjuntar proves.

Temes:

Kylie Minogue