ACCIDENT CASOLÀ A FLORIDA

Un nen de 9 anys salva el seu germà de mesos d'una perillosa caiguda

La criatura rodola pel canviador però no arriba a picar contra terra

Joseph Levi, de 9 anys, s’ha convertit en un heroi al salvar el seu germà petit d’una mala caiguda des del canviador. / periodico

Els reflexos i l'agilitat han servit a un nen de Florida per convertir-se en heroi. El nom de Joseph Levi, un nen nord-americà de 9 anys, ha ocupat els mitjans de comunicació per haver salvat el seu germà Eitan, d'11 mesos, d'una perillosa caiguda gràcies al seu instint de protecció.

L'accident es va produir el 29 de setembre a Bal Harbour, una vila al nord de Miami Beach. Tilda Levi, de 35 anys i mare de cinc fills, estava sola a casa preparant un dels seus bessons per dormir quan es va haver de girar "per un segon" per atendre un altre fill seu. En aquell moment, la criatura de mesos va rodar des de dalt del canviador on era i es va precipitar cap a terra. Per sort, Joseph estava a prop; es va llançar i va agafar el nadó a l'aire en l'últim instant i així va evitar el perillós impacte.

CÀMERA DE VIGILÀNCIA

Les imatges les va gravar la càmera de vigilància que la mare té col·locada per controlar els bessons, però Tilda no va voler compartir-les en el seu compte de Facebook fins a la setmana passada, perquè es va sentir "avergonyida". "Realment no estic orgullosa del que va passar, però quan t'estàs ocupant de diverses coses alhora, no hi poses tota l'atenció i fiques la pota", va declarar Levi a un diari nord-americà.

No obstant, després de l'agitació social que va provocar la victòria de Trump en les eleccions dels EUA, la dona va decidir publicar-ho a les xarxes per calmar els ànims i conscienciar els presents que aprofitin cada minut que passen amb els seus fills. Ella es desfà en elogis a Joseph: "És un miracle; dec haver fet alguna cosa bé per merèixer aquest petit individu, que es llança en el moment just i agafa el nen en l'últim segon".