La sort dels Estats Units, a les urpes d'un ós i un tigre

Els responsables del zoo rus Roiev Rutxev posen a prova les habilitats endevinatòries de dos animals seus

fcasals36198739 felix a male polar bear stands near pumpkins with portrait161107194726 / ILYA NAYMUSHIN

¿Algú recorda el Pop Paul? Aquell viscós cefalòpode va passar a la història per predir, amb un raonable percentatge d'encert, els resultats de la Copa del Món del 2010, celebrada a Sud-àfrica, la que va guanyar precisament la selecció espanyola contra Holanda. El cèlebre octòpode va passar a millor vida l'octubre d'aquell mateix any, segons la infal·lible Viquipèdia. Aquesta vacant de pitonís en el món animal --amb permís de l'il·lustre Phil, la marmota de Central Park, que juga una altra lliga-- està molt disputada.  

Els responsables del zoològic Roiev Rutxev de Krasnoiarsk, Rússia, han vist unes facultats endevinatòries semblants en dues de les seves criatures. Fèlix és un ós polar i Iunona, un tigre de bengala. I per demostrar la seva capacitat d'anticipar el futur, com l'oracle de Delfos en versió animal, els cuidadors van col·locar un parell de carbasses a la seva parcel·la, amb les imatges de Hillary Clinton i Donald Trump, aspirants a la Casa Blanca.

Queden 24 hores escasses per saber què van decidir l'ós i el tigre, i per saber si ho van encertar. Veurem si confirmen el pronòstic de Geda, el mico pitonís xinès que la setmana passada es va llançar als braços d'una figura de cartró a imatge i semblança del candidat republicà al Shiyanhu Ecological Tourism Park de la Xina. La reputació del primat està pels núvols, com a mínim al seu zoològic, després d'encertar que Portugal guanyaria l'última Eurocopa contra la selecció francesa, que jugava a casa i havia fet més bon campionat.

Temes:

Animals