LA MÉS SEXI DE LA NIT

Bella Hadid, la nova 'dona de vermell'

La popularitat de la germana petita de la model Gigi Hadid es dispara després d'enlluernar a Cannes

ci2j3yhu4aaaex2

Per l'alfombra vermella del 69 Festival de Cannes va desfilar aquest dijous una de les models amb més èxit del moment: la sensual Bella Hadidgermana de la també 'top' Gigi Hadid. Amb un no-vestit de setí vermell, va fer caure mandíbules als fotògrafs congregats a l'esdeveniment i s'ha convertit en una de les personalitats més buscades a la xarxa aquest divendres.

La noia, de 19 anys, va anar a l'estrena de la pel·lícula francesa 'La fille inconnue' o 'The unkown girl' amb un model vermell d'Alexandre Vauthier ple d'obertures que ràpidament va encendre tots els flaixos i la temperatura del lloc, ja que era bastant obvi que o no portava roba interior o bé havia optat per la llenceria invisibleúltimament tan de moda.

Isabella Khair Hadid, la nova Kelly Brock -'La dona de vermell' (1984)-, es va convertir sens dubte en la més sexi de la nit.

DEBUT PER A TOM FORD

Las germanes Hadid són filles de la model holandesa Yolanda van den Herik i l'agent immobiliari de Los Angeles d'origen palestí Mohamed Hadid. Bella va firmar amb l'agència de models IMG i va debutar en el món de la moda per a la col·lecció tardor/hivern del 2015 de Tom Ford (i ho va fer al costat de la seva germana, que actualment surt amb el cantant Zayn Malik).

En realitat, Bella perseguia un altre somni: el de triomfar en el món de l'hípica i participar en els Jocs Olímpics. Però el 2012 se li va diagnosticar la malaltia de Lyme (causada per uns bacteris que transmeten les paparres). És possible que els seus propis cavalls tinguessin aquestes paparres, ja que la seva mare i el seu germà petit també es van contagiar. La malaltia es tracta amb antibiòtics i pot durar anys.

"Va ser una època molt fosca (…) Estava exhausta contínuament. Va afectar tant la meva memòria que, de sobte, ja ni podia recordar com conduir de Santa Monica a Malibú, on vivia. No podia muntar a cavall, estava molt malalta. Vaig haver de vendre els meus cavalls perquè ja no els podia ni cuidar", va explicar en una entrevista l'any passat. Confessa que encara es desperta esgotada tots els dies.