èxit versionat

Ronaldo i Messi 'protagonitzen' 'Batman v Superman'

Un vídeo parodia el tràiler de la pel·lícula amb vistes al clàssic Barça-Madrid

Paròdia del tràiler de ‘Batman v Superman: El amanecer de la justicia’ amb Ronaldo i Messi com a protagonistes. / THE FOOTBALL REPUBLIC

Messi és Superman, RonaldoBatman. Els dos futbolistes es converteixen en superherois en un vídeo que versiona el tràiler de la pel·lícula 'Batman v Superman: El amanecer de la justicia'. Amb els ulls posats en el clàssic del 2 d'abril, l'usuari The Football Republic ha publicat una paròdia que s'ha fet viral a la xarxa. "El món necessita saber qui és el millor futbolista del món", es pot sentir en la introducció del vídeo.

El jugador blaugrana interpreta el paper del superhome vingut del planeta Krypton, i el madridista, del del multimilionari Bruce Wayne, justicier de la mafiosa ciutat de Gotham. L'argentí té poders sobrenaturals i el portuguès, en canvi, no té superpoders però sí una gran tecnologia al seu abast que l'ajuda a ser el Cavaller Obscur. "En la meva ment sempre sóc el millor", diu el portuguès al vídeo.

El desenllaç de la pel·lícula del Barça-Madrid, dissabte que ve. I el duel entre els dos 'superherois' va, de moment, 5 a 3 (en Pilotes d'Or).