Camp de batalletes

Gols d’or, gols de res i la justícia perfecta que mai existirà

A falta d’un remei millor, les tandes de penals continuen sent inevitables per trencar empats. Han sobreviscut a invents com el gol d’or o altres de més excèntrics com el gol de plata

deportes Oliver Bierhoff marcó el gol de oro contra la República Checa en la prórroga en 1996 en Wembley

L’any que ve farà un segle de la desconeguda gesta de Billy Minter, un futbolista anglès que va marcar set gols en un partit de la Cup de 1922. El veritable interès del seu èxit, més enllà de l’orgiàstica xifra (per comparar, al Barça el rècord el té Kubala també amb set, el 1952 a l’Sporting de Gijón), el dona el fet que no va servir per a res. El seu equip, el St. Albans City, va perdre l’eliminatòria contra el Dulwich Hamlet per 8-7.