ATLETISME

Peleteiro i Diame firmen dos salts de bronze en el Mundial

La carismàtica esportista gallega va tornar al podi d’una gran competició de triple només un any després de ser mare, mentre que la valenciana va aconseguir la seva primera medalla en longitud.

EP

Dues medalles de bronze a càrrec de dues dones i totes dues a la fossa de salts. Aquest va ser el balanç de la delegació espanyola en el Mundial d’atletisme de pista coberta a Glasgow. Dos metalls que van ajudar a oblidar el drama viscut per María Vicente en la primera jornada i la desqualificació del corredor de tanques Asier Martínez en la segona. La decepció del tancament va ser Mariano García, que sortia com un dels grans favorits a la final de 800 metres després de la seva exhibició en les carreres precedents. El murcià, campió a Belgrad 2022, va acabar l’últim d’una prova en què es va veure perjudicat per les empentes amb alguns rivals.