L’ACTUALITAT BLAUGRANA

Un Barça de tres cares a Nàpols

Amb el 0-1 el Barça va voler protegir la pilota, però no ho va fer amb Pedri i Gundogan

En 75 minuts va concedir una rematada, però en van arribar cinc més fins al final

L’empat va corroborar la inconsistència que ha exhibit l’equip de Xavi durant tota la temporada, incapaç de completar un partit rodó contra un rival inferior com va ser el conjunt italià. La millor fase blaugrana es va observar durant la primera mitja hora, quan va acumular quatre ocasions de gol

JOAN DOMÈNECH

Hi va haver un Barça fins al minut 60, quan va marcar Robert Lewandowski. Hi va haver un altre Barça fins al 75, amb l’empat de Victor Osimhen. I es va veure un altre Barça fins al final del partit. Tres Barces diferents que van acabar desaprofitant la notable imatge de l’equip, més enllà que l’1-1 va enfosquir l’avenir de l’eliminatòria, remetent-la al desenllaç definitiu la nit del 12 de març.