Conveni amb el rugbi

Gerard Piqué, després del veto al FC Andorra de jugar a l’Estadi Nacional: «Gràcies per expulsar-nos del país»

El secretari d’Estat d’Esports i Joventut d’Andorra, Alain Cabanes, ha reafirmat aquest dissabte que el FC Andorra no podrà jugar la temporada vinent a l’Estadi Nacional, ni tan sols de manera temporal mentre es construeix un estadi o mentre s’acaba d’edificar el complex de la FAF a Encamp. «Nosaltres ajudarem a mediar o a trobar un lloc per a ells perquè puguin començar la temporada com cal, però no serà l’Estadi Nacional», va confirmar el secretari andorrà.

«Em consta que el FC Andorra està fent les gestions pertinents i els donarem tot el suport que puguem donar-los». Cabanes ha acabat remarcant que «teníem una data marcada amb un conveni amb el rugbi i la FAF i es respectarà».

Aquestes declaracions no han agradat gens a Gerard Piqué, actual president del club andorrà, que des del 1948 ha format part del sistema de lligues espanyol: «Hem invertit més de quatre milions d’euros a adequar l’Estadi Nacional perquè La Liga ens hi deixi jugar i ara ens en feu fora. No hi ha cap instal·lació esportiva a Andorra amb condicions per poder competir l’any vinent. Gràcies per expulsar-nos del país. No ens queda cap altra solució que anar-nos-en i canviar el nom del club. Felicitats, heu deixat Andorra sense futbol professional», ha carregat l’exjugador del FC Barcelona en una publicació d’X (abans Twitter).