Gamper 2023

Quan i on es pot veure per televisió el Barça-Tottenham del Trofeu Joan Gamper 2023

Aric Becker / AFP

Dimarts vinent 8 d’agost el FC Barcelona i el Tottenham disputaran el Trofeu Joan Gamper 2023. Després de 57 anys, el partit entre el Barça i el Tottenham serà la primera edició del trofeu de pretemporada que no es disputarà al Camp Nou. A causa de la profunda remodelació de l’estadi blaugrana i dels seus voltants, l’Estadi Olímpic Lluís Companys  acollirà l’edició número 58 del Trofeu Joan Gamper, així com els partits oficials dels blaugrana fins a finals del 2024.

Així mateix, aquesta edició del Trofeu Joan Gamper inaugurarà l’etapa blaugrana a l’estadi municipal, que durant 12 anys va ser la casa de l’equip rival de la ciutat, l’RCD Espanyol. El partit entre el FC Barcelona i el Tottenham també inaugurarà la temporada dels de Xavi després de la gira americana de pretemporada.

El Barça arriba a l’històric trofeu blaugrana després de dues victòries i una derrota a la gira americana de pretemporada. Els de Xavi van perdre el primer partit per 5-2 contra l’Arsenal d’Arteta a Los Angeles. Ara bé, es van refer amb la victòria per 3-0 contra el Reial Madrid a Dallas i van tancar la gira americana a Las Vegas derrotant el Milan per un gol. Tot i així, l’expedició blaugrana ha tornat a Barcelona amb un sabor agredolç provocat per la inesperada sortida d’Ousmane Dembélé.

Per l’altra part, el Tottenham ha disputat dos partits de pretemporada fins al moment. Els londinencs van perdre 2-3 contra el West Ham en el primer partit, tot i que després no van tenir pietat en la victòria per 5-1 contra el Lion City Sailors de Singapur. No obstant, els de Conte disputaran un altre partit contra el Shakhtar Donetsk diumenge vinent abans d’arribar a Barcelona.

Quan i on es pot veure per televisió el Barça-Tottenham del Trofeu Joan Gamper 2023

El partit entre el FC Barcelona i el Tottenham de l’edició número 58 del Trofeu Joan Gamper es disputarà dimarts vinent 8 d’agost a les 20.00 hores a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. El partit es podrà seguir per televisió en obert a través del canal TV-3.