Atletisme

478 atletes de tot el món compleixen sanció per dopatge

  • La federació internacional ha actualitzat amb el nou any la llista de sancionats, on figuren quatre espanyols, entre els quals Josephine Onyia, castigada de per vida.

  • Kenya, potència mundial en les proves de fons, està amenaçada, amb els Jocs de París en l’horitzó, per l’increment de casos, amb 57 dopats a la taula.

REUTERS

Un total de 478 atletes de tot el món compleixen en l’actualitat sanció per dopatge, segons l’última actualització, coincidint amb l’arribada del 2023, que ha fet la World Athetics, la Federació Internacional d’Atletisme (antiga IAAF). Novament són els representants russos, amb 82 sancionats, la majoria producte de les reanàlisis efectuades des dels Jocs de Londres 2012, els que encapçalen la llista negra que demostra que, malgrat que ja no es parli tant de dopatge com en altres èpoques, la lluita contra les substàncies prohibides continua. Un total de 478 atletes de tot el món compleixen en l’actualitat sanció per dopatge, segons l’última actualització, coincidint amb l’arribada del 2023, que ha fet la World Athetics, la Federació Internacional d’Atletisme (antiga IAAF). Novament són els representants russos, amb 82 sancionats, la majoria producte de les reanàlisis efectuades des dels Jocs de Londres 2012, els que encapçalen la llista negra que demostra que, malgrat que ja no es parli tant de dopatge com en altres èpoques, la lluita contra les substàncies prohibides continua.