Fiasco a Extremadura (2-1)

El Girona s’acomiada de la Copa a Càceres

  • L’equip català es va veure sorprès per l’equip extremeny, que milita en Segona RFEF, la quarta categoria del futbol espanyol.

EFE/ Jero Morales

La Copa del Rei sempre es presta a possibles sorpreses en les primeres eliminatòries. El Girona ha viscut aquest dijous aquesta realitat al caure eliminat en la segona ronda del torneig pel Cacereño (2-1). El bloc extremeny figura en la Segona Divisió de la RFEF, la quarta categoria del futbol espanyol.

L’equip català va afrontar el xoc amb vuit baixes davant un rival que només ha perdut un partit a casa aquest curs. El pèssim estat del terreny de joc no va ajudar un Girona que va encaixar el primer gol al minut 17. David Grande va avançar els locals, però Taty Castellanos va reposar l’equilibri a la mitja hora.

Sense reacció

Ja en la segona meitat, un gran gol d’Iván Fernández (m. 61) va acabar d’enfonsar el Girona, que va ser incapaç de reaccionar i que fins i totva estar a punt d’encaixar el tercer en diverses ocasions.

Motivat per 5.000 espectadors, l’equip extremeny va certificar el seu èxit a l’estadi Príncipe Felipe. El quadro de Míchel no figurarà en el sorteig de setzens d’aquest divendres a Madrid.