Mundial de Qatar

Així queda el quadro de vuitens de final del Mundial de Qatar 2022

Els Països Baixos, el Senegal, Anglaterra i els Estats Units ja tenen el seu bitllet per a vuitens de final | França, Portugal i el Brasil el van aconseguir al finalitzar la tercera jornada

La fase de grups del Mundial de Qatar del 2022 està arribant al final i, des d’SPORT, del grup Prensa Ibérica, et mostrem com comença a quedar el quadro dels vuitens de final de la Copa del Món.

A aquesta hora, els dos primers classificats del Grup A ja coneixen els seus respectius rivals del grup B. Els neerlandesos, que han acabat dalt de la taula, s’enfrontaran als Estats Units, que, gràcies a un solitari gol de Pulisic, han doblegat l’Iran i s’han plantat en la fase final.

Després de golejar Gal·les, Anglaterra passa com primera de grup i s’enfrontarà al Senegal el pròxim 4 de desembre a les 20.00 hores CET a la part dreta del quadro.

Malgrat que més seleccions com el Brasil, França i Portugal tenen confirmat el seu pas, al no saber quin lloc ocuparan, no es poden incloure encara al quadro. Tot i que tot apunta que acabaran com a líders dels seus respectius grups.