Futbol

Espanya rep Suïssa amb la fase final de la Lliga de les Nacions en el punt de mira

Sefutbol

La selecció espanyola torna aquest dissabte (20.45 hores) a Saragossa 19 anys després de la seva última presència a La Romareda. La Roja, líder del seu grup de la Lliga de les Nacions, rep Suïssa, que va batre en el seu últim duel Portugal (1-0), el rival amb qui es jugarà Espanya el pas a la fase final del torneig, que se celebrarà el juny del 2023.

Si el bloc de Luis Enrique suma quatre punts entre el partit d’aquest dissabte i el de dimarts a Braga repetirà presència a la final four de les millors. En l’edició passada se li va escapar el títol contra França.

Trident blaugrana

A dos mesos per al Mundial de Qatar, Luis Enrique estudia alguns dubtes a la seva llista. Qualsevol actuació exitosa pot ser rellevant per convèncer el tècnic, que podria apostar per una medul·lar 100% blaugrana amb Busquets, Gavi i Pedri.

Eric Garcia i Jordi Alba també podrien ser titulars en la defensa, mentre Ferran Torres, més eficaç amb la selecció que en el Barça, té opcions d’ocupar l’atac al costat de Morata i Sarabia. Borja Iglesias i Nico Williams podrien debutar amb la selecció absoluta. 

Temes:

Luis Enrique