TENNIS

Roger Federer: «Jugar amb Nadal és superespecial»

El tennista suís Roger Federer va confessar aquest dijous que és «meravellós» tornar a les pistes, i fer amb Rafa Nadal el partit de dobles de la Copa Laver d’aquest divendres és «superespecial», una experiència que espera «disfrutar».

«Per descomptat, és superespecial jugar amb Rafa [Nadal]», va admetre Federer a la roda de premsa prèvia al duel davant els nord-americans Jack Sock i Frances Tiafoe d’aquest divendres a l’O2 de Londres a partir de les 20.00 hores.

El suís, que va anunciar la seva retirada després de la Copa Laver la setmana passada, va reconèixer que tornar a jugar al tennis amb rivals de tan alt nivell és «realment diferent». «Simplement sortir a la pista i tenir l’oportunitat de jugar amb jugadors com Rafa o Novak [Djokovic] també en el passat ha sigut una experiència increïble per a mi», va aprofundir.

20 grans al palmarès

«Poder repetir això una vegada més estic segur que serà meravellós. Ho faré el millor que pugui i espero estar bé. I per descomptat ho disfrutaré, però serà difícil», va explicar sobre el partit que espera, en el qual formarà parella de dobles amb Rafa Nadal, amb qui ja va compartir pista en l’edició del 2017 de la Copa Laver.

Federer va anunciar dijous passat la seva retirada del circuit una vegada disputada la Laver Cup, posant fi a la seva carrera professional als 41 anys i amb 20 ‘grans’ en el seu palmarès. «La Laver Cup serà el meu últim esdeveniment ATP. Jugaré més tennis en el futur, per descomptat, però no en ‘Grand Slams’ o a la gira», va informar Federer a les seves xarxes socials, després de més de 1.500 partits en dues dècades i mitja al Circuit.