ACTUALITAT BLANC-I-BLAVA

Braithwaite, en la presentació com a jugador de l’Espanyol: «La meva família i jo volíem quedar-nos a viure a Barcelona»

El davanter noruec evita fer comentaris de la seva sortida del FC Barcelona i assegura que vol estar en un club que el valori

@RCDEspanyol

Martin Braithwaite no va voler aprofundir en la seva sortida del FC Barcelona durant la seva presentació com a jugador de l’Espanyol. El davanter danès va admetre que la seva prioritat era quedar-se a Barcelona. «La meva família i jo volíem quedar-nos a viure a Barcelona, però també m’agrada el projecte esportiu i l’entrenador», ha declarat.

Braithwaite ha eludit qualsevol pregunta sobre la seva tempestuosa marxa del club blaugrana. «Avui és un dia feliç, i no és el moment de parlar del que ha passat en els últims mesos», ha dit el futbolista, que ha assegurat que està preparat per jugar malgrat que no ha jugat amb el Barça en mesos. «Vull estar en un club que em valori. Venir a l’Espanyol ha sigut una decisió molt fàcil de prendre», ha remarcat.

Energia

El danès, que va arrencar una liquidació de 400.000 euros al Barça, competirà en principi per un lloc amb Raúl de Tomás, protagonista en el tancament del mercat de fitxatges de l’Espanyol, afligit per haver-se frustrat el seu pas al Rayo Vallecano en l’últim moment. Així ho va admetre la direcció esportiva periquita. «He parlat un moment amb ell i està afectat. A veure com passen els dies», va assenyalar Domingo Catoira, director esportiu de l’Espanyol i objecte de crítiques per no haver tancat els quatre o cinc fitxatges que va reclamar l’entrenador Diego Martínez.

«Vaig parlar amb l’entrenador –va dir Braithwaite– i em va agradar que vol energia, guanyar cada partit i entrenaments intensos, i jo soc com ell». Als seus 31 anys, el davanter danès inicia una nova etapa en què promet que «treballarà de valent». Posar-se en forma competitiva de cara al Mundial de Qatar és el seu objectiu.