Pretemporada Estats Units

Pancarta de Laporta Las Vegas: «Tranquils ‘merengues’, el que passa a Las Vegas es queda a Las Vegas»

El president blaugrana torna ha apostar per les lones publicitàries com va fer en el seu moment als voltants del Bernabéu.

Laporta repta al Madrid.

Falten dos dies per al clàssic a Las Vegas i el Barcelona ja comença a caldejar l’ambient, tot i que es tracti d’un amistós. Aquest matí la ‘ciutat del pecat’ s’ha aixecat amb una imponent lona publicitària, en format pantalla gegant, per patrocinar el partit de l’any a la ciutat de Nevada, el clàssic del dissabte 23 entre Barcelona i Reial Madrid. La pantalla gegant va canviant de missatges i personatges per fer més dinàmic l’espot publicitari, entre els diferents eslògans n’hi ha algun que sembra polèmica, «Tranquils ‘merengues’, el que passa a Las Vegas es queda a Las Vegas».

Joan Laporta ho ha tornat a fer. El president del Barça ja va utilitzar aquesta estratègia publicitària quan estava en les eleccions per a nou president amb la famosa lona mirant al Bernabéu, «Ganes de tornar a veure-us». Aquesta vegada una mica diferent al ser en format digital i a la ciutat del joc, però amb un mateix missatge, llançar un dard amb ironia al màxim rival.

Entre els diferents eslògans i personatges que surten en l’espot ressalta el missatge directe cap als madridistes «tranquils, ‘merengues’» i després citant la cèlebre frase de la ciutat «el que passa a Las Vegas es queda a Las Vegas». A més, sent la ciutat del joc, el Barcelona ha fet apologia: «Si veniu a Las Vegas a jugar, jugarem» i «Apostin pel Barça». Les frases les acompanyen tant Xavi Hernández com Joan Laporta mentre que els futbolistes surten pel seu compte amb paraules relacionades amb el futbol «compromís», «respecte», «esforç» i «integració».

Dissabte 23 de juliol a la matinada se celebrarà el segon clàssic nord-americà i el Barcelona ha volgut fer una cosa especial, ja que es juga a Las Vegas. L’espot publicitari ha tornat a generar aquest protagonisme que tant volia el Barça, com en el seu moment el «Ganes de tornar a veure-us». Tot i així, passi el que passi dissabte en el partit, «es quedarà a Las Vegas».