Futbol

El Govern ja contempla una possible inhabilitació de Rubiales

El president del CSD, José Manuel Franco, ha assegurat que han rebut «dues denúncies» contra el president de la RFEF i que estudiaran la seva possible elevació al Tribunal d’Arbitratge Esportiu

El Govern ja estudia la possibilitat d’una possible inhabilitació de Luis Rubiales per part del Tribunal d’Arbitratge Esportiu (TAD). El secretari d’Estat per a l’Esport, José Manuel Franco, ha assegurat aquest dijous que el Consell Superior d’Esports està estudiant «dues denúncies» que ha rebut contra Rubiales i que estudiarà elevar-les al TAD.

Aquestes dues denúncies han sigut formulades per l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) i per Dux Internacional, club de Primera RFEF enfrontat amb Rubiales per la seva voluntat de crear una associació de clubs de la categoria.

Aquestes declaracions de Franco se sumen a la carta que li ha enviat aquest matí, demanant-li explicacions per les gravacions que presumptament ha realitzat antics membres del Govern com l’exministre José Guirao i l’exsecretària d’Estat Irene Lozano, revelades per ‘El Confidencial’.