Tennis

Nadal-Kecmanovic: horari i on veure per TV avui el partit del Mutua Madrid Open

El mallorquí torna després de la seva lesió davant una de les grans revelacions del panorama actual

EFE

Rafa Nadal debutarà en el Mutua Madrid Open després de gairebé dos mesos de baixa per una lesió a la zona intercostal que va començar a la final d’Indian Wells. A més, el balear debuta també sobre terra batuda aquesta temporada, ja que fins ara ha disputat l’ATP 250 de Melbourne, l’Open de Australia, Acapulco i Indian Wells i acumula 20 victòries en 21 partits jugats.

A Madrid serà un dels últims caps de sèrie a debutar i això és així perquè Nadal ha volgut extremar el seu temps de preparació, cosa que implica que en cas d’arribar a una hipotètica final hauria disputat cinc partits seguits.

Davant tindrà el serbi Kecmanovic, 32è en ATP amb només 22 anys. Vencedor el 2020 a Kitzbuhel, arriba a Madrid des de les semifinals de Munic. A Miami va arribar a quarts de final després d’eliminar Auger-Aliassime  i a Indian Wells Berrettini. Els dos tennistes s’han vist les cares en una ocasió, en segona ronda d’Acapulco 2020, amb victòria per al balear.

Quan i on veure per TV el Nadal-Kecmanovic del Mutua Madrid Open

El partit de segona ronda masculina del Mutua Madrid Open que enfrontarà Nadal i Kecmanovic es disputarà aquest dimecres 4 de maig del 2022 a les 16.00 hores i es podrà seguir en directe a través de Teledeporte. Les retransmissions compten amb la narració de Nacho Calvo, Arseni Pérez i José Ignacio Menchero, i els comentaris tècnics d’Anabel Medina, Vivi Ruano, Àlex Corretja i Dani Muñoz de la Nava.