CAIGUDA MASSIVA DESPRÉS D’UN GOL

Diversos ferits al cedir una tanca en el Zamora-Deportivo

La infraestructura es va enfonsar quan els aficionats gallecs celebraven la victòria

JOSÉ LUIS FERNÁNDEZ

Una tanca de l’estadi Ruta de la Plata de Zamora ha cedit la nit d’aquest dimecres mentre els jugadors del Deportivo celebraven un gol marcat al Zamora a l’estadi, ja en temps afegit. Desenes d’aficionats han caigut i alguns d’ells han resultat ferits, tot i que de moment només hi ha un ingressat.

Alberto Quiles va anotar el gol del conjunt gallec i els jugadors van anar a celebrar-ho on estaven els aficionats. En aquell moment, la tanca va cedir i nombrosos seguidors van caure.

Membres de la Creu Roja van atendre els aficionats del Deportivo i, a la conclusió del partit els jugadors i el cos tècnic del conjunt corunyès es van acostar a aquesta zona per interessar-se pels ferits.

Segons va indicar als periodistes el director de comunicació del Deportivo, un dels seguidors va haver de ser traslladat per una ambulància a un hospital de Zamora per una fractura a la cama.

Altres seguidors van presentar ferides lleus al rostre i altres parts dels seus cossos i, per fortuna, no es van haver de lamentar danys més greus.

El succés es va produir quan ja s’havia complert el temps reglamentari i Juergen es va quedar sol davant el porter Villanueva, que va tardar a sortir, i la seva vaselina la va rematar a porteria buida Quiles.

Els jugadors, que s’han acostat a celebrar el 0-1 a la zona en la qual es trobaven els seus aficionats visitants, no han resultat ferits. El partit s’ha reprès sense que hagin existit més complicacions, però el succés bé podria haver-se traduït en una tragèdia.

No obstant, una ambulància i membres de la Creu Roja presents a l’estadi han examinat alguns dels accidentats i han traslladat un d’ells a un hospital de Zamora.

Temes:

Futbol