Quatre contagiats al PSG

Messi, positiu per covid

Messi ha donat positiu, després de tornar de les vacances de Nadal, juntament amb altres companys del París Saint-Germain: Juan Bernat, Sergio Rico i Nathan Bitumazala.

Stephane Lecoqc / Efe

Leo Messi ha donat positiu per covid-19 després de tornar de les seves vacances a l’Argentina i es troba en quarantena, seguint els protocols mèdics. El PSG ha informat que, a més de l’astre argentí, els seus companys Juan Bernat, Sergio Rico i Nathan Bitumazala també han donat positiu després dels primers controls de l’any.

El comunicat del club parisenc no ha revelat en un primer moment qui eren els jugadors contagiats: «Les proves fetes durant les vacances d’hivern i abans de la represa de l’entrenament van revelar 4 casos positius de covid-19 entre els jugadors i 1 cas positiu entre l’‘staff’. Les persones afectades són sota els protocols de covid vigents».

Qui encara no s’ha incorporat a la feina amb la resta de l’equip és el brasiler Neymar, que continua al Brasil recuperant-se de la lesió de turmell que va patir i que encara no té data de tornada estimada. A LaLiga, el contagi de la variant òmicron ja ha afectat més d’un centenar de futbolistes.