MUNDIAL FEMENÍ D’HANDBOL

Espanya escombra Àustria i tanca la primera fase del Mundial amb un ple de victòries

  • Les amfitriones firmen un recital (31-19) i començaran la segona ronda amb quatre punts, els màxims possibles

TWITTER / @RFEBalonmano

Espanya va tancar la primera fase del Mundial firmant un ple de victòries i començaran la segona ronda amb quatre punts, el màxim possible. Les amfitriones ho van fer de primera amb una exhibició contra Àustria (31-19). Les ‘Guerreres’ es van prendre molt seriosament l’últim enfrontament, conscients de la importància que té cada partit en aquesta mena de tornejos per anar creixent.

El bon treball defensiu, afegit a una altra gran tarda sota els pals de Silvia Navarro, va permetre contres ràpides. I quan no podien córrer, la pilota circulava amb fluïdesa i Shandy Barbosa sempre trobava una escletxa en la defensa rival. El 7-1 inicial ja deixava clar que no hi hauria sorpreses però les espanyoles es van lluir a Torrevella, on jugaran també en una segona fase en què s’enfrontaran al Japó, Croàcia i el Brasil.

La capitana, MVP

José Ignacio Prades va sumar a més per a la causa Alicia Fernández, que no havia pogut jugar per molèsties físiques els dos primers partits contra l’Argentina i la Xina. La central no només va aportar en defensa sinó que va assistir en la segona meitat Carmen Martín, que va oferir un recital de rosques. La millor extrem dret del món i capitana espanyola va ser elegida MVP del partit després d’aconseguir nou gols sense fallada. Amb el xoc resolt, el seleccionador va començar a rotar pensant ja en la ronda que decidirà els encreuaments i per a la qual vol tenir totes les jugadores enxufades. Menció especial en el tram final per a Merche Castellanos, que va mantenir ben alt el llistó que havia deixat sota pals Silvia Navarro.

Temes:

Handbol