Prèvia del Reial Societat-Reial Madrid

Ancelotti: «És injust dir que no faig rotacions»

El Reial Madrid afronta una dura setmana amb els partits contra la Reial Societat, l’Inter i l’Atlètic, però el tècnic italià no plantejarà el partit de Sant Sebastià pensant en les altres trobades i adverteix que «no he vist cansament i sempre canvio un o dos jugadors».

EP

 

 

Carlo Ancelotti va comparèixer en roda de premsa en la prèvia del partit que enfrontarà el Reial Madrid amb la Reial Societat dissabte a les 21 hores. L’italià va parlar sobre la situació física de l’equip i va rebutjar les afirmacions que l’assenyalen com un tècnic que no rota: «És injust dir que no faig rotacions. Sempre canvio un o dos jugadors. Des del començament de la temporada, mai he alineat el mateix onze dues vegades seguides, excepte contra el Barcelona i Shaktar. No he vist cansament en els jugadors».

La Reial Societat, la prioritat 

El Reial Madrid s’enfronta en una setmana a la Reial Societat, l’Inter i l’Atlètic i això convida a pensar que Carletto pot donar descans a jugadors per administrar els esforços en aquests tres partits. No obstant, l’italià transmet categòricament el seu missatge: «No estem pensant en l’Inter ni en l’Atlètic. Ara toca jugar un partit molt competit contra la Reial Societat i estem centrats en això. Posaré la millor alineació per guanyar el partit contra la Reial. I si crec que Casemiro ha de jugar, ho farà, tot i que tingui el perill de veure la cinquena targeta».

 

Precisament se li va preguntar per Casemiro, Vinicius i Benzema, els jugadors que més minuts han jugat a l’equip i la possibilitat que tinguin recanvi: «Sobretot els davanters ho estan fent molt molt bé, amb gols i una bona dinàmica. Treure un davanter que marca és molt difícil. Per Casemiro és un altre tipus de discurs, ell és qui balança l’equip. De vegades, l’equilibri que ens dona Casemiro és tan important com marcar un gol o una parada de Courtois. Darrere d’ell hi ha jugadors amb qualitat com Camavinga i Blanco. Els joves aporten energia i entusiasme, però no tenen la seva experiència».

 

L’entrenador blanc no creu que aquests partits puguin deixar sentenciada la Lliga si els guanya el Reial Madrid: «Tenim avantatge, però la Lliga està oberta i es quedarà oberta. Si ho fem bé, podem obtenir un avantatge per administrar en el futur. Pels partits que veig i que juguem, veig que estan molt igualats. Estic convençut que serà una Lliga disputada fins al final».

 Courtois, «salvador»

Sobre les errades defensives en els últims partits, Ancelotti va admetre el problema: «L’aspecte defensiu és molt important sempre. Courtois ens ha salvat en aquests dos partits. En les últimes trobades hem encaixat gols a pilota aturada. Hem patit. Hem de millorar el posicionament, però vam tenir mala sort perquè el gol de Rafa Mir va ser per un bloqueig de Mendy a Militão. Courtois ens ajuda molt amb la pilota alta. Però sempre es pot millorar. Gràcies a les actuacions de Thibaut, hem sigut bastants sòlids». 

I va acabar negant qualsevol mena de problema amb Isco: «No he tingut bronca amb Isco. No ha escalfat en els tres últims partits perquè les trobades estaven així. Estàvem guanyant i necessitava ficar un centrecampista més defensiu».

Temes:

Reial Madrid