Lliga de Campions

L’Atlètic aconsegueix una de soferta remuntada davant un Milan amb 10

• Els gols en el tram final de Griezmann i Suárez, de penal, donen el triomf a l’equip de Simeone contra un rival que va jugar una hora amb un menys.

Reuters

El primer gol del francès Antoine Griezmann des de la seva tornada i un penal transformat per l’uruguaià Luis Suárez en el minut 96 van donar aquest dimarts a l’Atlètic Madrid una èpica remuntada i un triomf per 1-2 a San Siro contra el Milan, per redreçar el camí del conjunt de l’argentí Diego Pablo Simeone a la Lliga de Campions.

Un gol del portuguès Rafael Leao va donar avantatge a un Milan clarament superior fins l’expulsió a la mitja hora de l’ivorià Frank Kessie, però la fe de l’Atlètic va acabar triomfant després d’una nova batalla de gairebé cent minuts, gràcies a una volea de Griezmann i al segell del «Pistoler» Suárez, que va tornar a marcar a la Lliga de Campions a domicili després d’una sequera de 25 partits, que durava des del 2015.

L’Atlètic va sortir de San Siro amb tres punts que el llancen cap a la segona plaça en el grup B, amb quatre punts, a dos del Liverpool, líder, que va aixafar 5-1 el Porto.