handbol a Tòquio

Handbol. Espanya repeteix agonia i triomf contra Noruega a Tòquio (28-27)

Una pena màxima transformada per Aleix Gómez amb el temps esgotat dona als ‘Hispanos’ la segona victòria consecutiva

José Méndez / Efe

Un penal d’Aleix Gómez, amb rellotge a zero, ha donat un triomf clau a Espanya amb remuntada inclosa. La selecció espanyola masculina d’handbol ha guanyat aquest dilluns Noruega (28-27) en la segona jornada del Grup A d’aquests Jocs Olímpics de Tòquio 2020, amb una remuntada i un gol final de penal, amb el rellotge a zero, que li permet continuar invicta i afrontar amb gran moral el següent duel, davant el Brasil.

Els ‘Hispanos’ ja havien derrotat aquest any Noruega en el Mundial d’Egipte del gener passat, en els quarts de final (31-26) d’una cita en què Espanya va ser bronze. Aquesta vegada, els de Jordi Ribera van haver de suar i collar en defensa per tornar a tombar els nòrdics.

Després de la treballada victòria davant Alemanya (27-28) en l’estrena olímpica, Espanya va tornar a serrar les dents, a buidar-se en defensa i, amb un inspirat Rodrigo Corrales a la porteria, va guanyar de nou. Triomf consolidat en una gran segona part, en la defensa i amb un inspirat Adrià Figueras (10 gols) com a ariet ofensiu.