BARCELONA OPEN BANC SABADELL

Nadal no es creuarà amb Rublev fins a la final a Barcelona

  • En el sorteig celebrat aquest dissabte, el tennista mallorquí i el rus, que el va eliminar a Montecarlo, han quedat separats al quadro, que ha aparellat Nadal en el seu debut amb el francès Mannarino o un jugador de la prèvia.

Després de ser eliminat en els quarts de final del Masters 1000 de Montecarlo, Rafael Nadal ja sap que no es creuarà de nou amb Andrey Rublev fins a una possible final del Barcelona Open Banc Sabadell que comença aquest dilluns. En el sorteig celebrat ahir per Zoom, amb problemes de connexió que van impedir seguir-lo en directe, el 12 vegades campió del torneig debutarà dimecres davant el guanyador del partit que disputarà el francès Adrien Mannarino davant un dels jugadors de la prèvia que es disputa aquest dissabte i diumenge en les pistes de l’RCT Barcelona.

Nadal, primer cap de sèrie, tindrà al seu camí de la final com a possibles rivals en tercera ronda al japonès Kei Nishikori, doble campió del torneig, o el xilè Christian Garín. A quarts de final podria creuar-se amb el rus Karen Khatxanov o el belga David Goffin i després el semifinalista sortiria d’uns quarts de final que enfrontaran l’argentí Diego Schwartzman i el britànic Daniel Evans, botxí de Novak Djokovic a Montecarlo, o a l’altre quart que teòricament jugaran l’italià Fabio Fognini i Pablo Carreño.

A la part baixa del quadro els aparellaments teòrics de quarts de final enfrontarien Roberto Bautista contra l’italià Jannik Sinner; el rus Andrey Rublev amb el noruec Casper Ruud, semifinal aquest dissabte a Montecarlo; els canadencs Denis Shapovalov davant Felix Auger-Aliassime i l’australià Alex DeMIñaur davant el grec Stefanos Tsitsipas, segon cap de sèrie del torneig.