Enfrontament entre AE Bon Pastor i CD Carmelo

Expulsat el jugador que va iniciar la batalla campal en un partit de Regional a Barcelona

  • El gerent de l’Agrupació Esportiva Bon Pastor explica que «la filosofia del club és totalment contrària al que va passar» i que no volen tenir aquest tipus d’actituds i comportaments

  • Els Mossos denuncien una de les persones que van saltar al camp per protagonitzar actes violents i participar en aldarulls i desordres públics en recintes esportius

L’Agrupació Esportiva Bon Pastor  ha suspès el jugador que va iniciar labatalla campal en un partit de Regional aquest cap de setmana a Barcelona, segons ha anunciat el gerent del club, Marcel Llordella, en declaracions a Betevé: «El jugador instigador dels fets, que és un jugador del nostre equip, ha sigut expulsat del club. Ja se li ha notificat, perquè no volem tenir aquestes actituds i aquests comportaments».

«La filosofia del club és totalment contrària al que va passar», ha assegurat Llordella, que, no obstant, ha defensat que la «immensa majoria» de la gent que va saltar al camp i es va implicar en la baralla intentava evitar que continués la tangana. «Hem pres les mesures necessàries perquè no es torni a produir», afegeix el gerent.

Malgrat les paraules de Llordella, els Mossos d’Esquadra han denunciat un dels homes que van saltar al camp per irrompre al terreny de joc, protagonitzar actes violents i participar en aldarulls i en desordres públics en recintes esportius.

Els fets van ocórrer aquest diumenge, quan, en els minuts finals del partit de la Tercera Catalana que enfrontava l’Agrupació Esportiva Bon Pastor i el CD Carmelo, va començar una tangana que va acabar amb la invasió de camp i cops.