SENSE GOLS EN EL CLÀSSIC ANGLÈS

Liverpool i Manchester United firmen unes taules decebedores

  • Els ‘red devils’ salven el liderat a Anfield després d’un gran exercici defensiu

  • Alisson va salvar els ‘reds’ en el tram final amb dues bones intervencions

Estava en joc el liderat de la Premier, però ni Liverpool ni Manchester United han respost aquest diumenge a la grandesa que se li suposa al North West Derby, el clàssic anglès per excel·lència. Al United li valia l’empat per mantenir-se al capdavant i el vigent campió no va ser capaç de transformar el seu domini en ocasions clares de gol i va acabar salvat per Alisson (0-0).

El duel va ser decebedor. Els ‘red devils’ es van armar a darrere per accentuar les dificultats que travessa el Liverpool per marcar i van tornar d’Anfield amb un punt. «Tenint en compte les baixes que tenien, pensava obtenir un millor resultat va reconèixer Ole Gunnar Solskjaer−. No hem jugat tan bé com per guanyar, però demostra quant hem millorat en sis mesos».

Després de jugar una hora al contraatac, l’entrada al camp d’Edinson Cavani va donar un altre aire al United, que va topar amb un estel·lar Alisson en sengles xuts de Bruno Fernandes i Pogba.

La classificació

El Manchester United és líder amb 37 punts, dos més que el Leicester (35) i tres per sobre del Liverpool (34). El Tottenham, després de derrotar aquest diumenge el cuer, el Sheffield United (1-3), és momentàniament quart a quatre punts del líder, però el Manchester City, cinquè amb 33, rep aquesta nit el Crystal Palace i té un partit pendent contra l’Everton encara sense data programada.