LA JORNADA A SEGONA

La Covid-19 retarda el viatge de l'Espanyol a Tenerife

Les proves PCR van donar un resultat negatiu de tots els membres de la plantilla després de tres possibles positius

espanyol

La ronda de tests ràpids practicada dissabte al matí als membres del primer equip del RCD Espanyol mostrava tres possibles positius per Covid-19. Davant aquest resultat provisional, de forma alineada amb La Lliga i seguint tots els protocols sanitaris, els membres del primer equip van ser aïllats i a la tarda es va realitzar un PCR a tota la plantilla que ha mostrat un resultat negatiu en tots els tests practicats.

 D’aquesta manera, i després de confirmar el resultat negatiu dels tests, el primer equip viatjarà aquest diumenge al matí a Tenerife per a la disputa del partit que l’ha d’enfrontar al CD Tenerife a les 18.15, hora peninsular. La idea inicial era viatjar dissabte.

Seguretat i prevenció

Segons recull el club a la seva web, «des del començament d’aquesta crisi sanitària i de forma alineada amb els protocols i normatives de La Lliga i les autoritats sanitàries, el RCD Espanyol ha aplicat els més alts estàndards de seguretat i prevenció tant per al seu staff esportiu com per a la resta d’integrants de la plantilla professional de l’entitat, i així continuarem fent-ho conscients de la nostra responsabilitat en la lluita contra la pandèmia» explica l’entitat.

Temes:

Espanyol