conseqüències del coronavirus

La UEFA suspèn els partits Inter-Getafe i Sevilla-Roma

Tots dos eren partits corresponents als vuitens de final de l'Europa League

perez / FILIPPO MONTEFORTE (AFP)

La UEFA ha confirmat la suspensió dels partits d’anada dels vuitens de final de l’Europa League  entre l’Inter de Milà i el Getafe, i entre el Sevilla i la Roma, per les complicacions per als equips de viatjar per les restriccions imposades pels governs dels dos països per culpa del coronavirus.

«Com a resultat de les restriccions de viatges entre Espanya i Itàlia imposades ahir dimarts per les autoritats espanyoles, els partits de la Lliga Europa entre l’Inter i el Getafe, i entre el Sevilla i la Roma no tindran lloc demà dijous, com estava previst», ha apuntat l’organisme a través del seu compte de Twitter.  [Seguiu tota l’actualitat sobre el coronavirus | Últimes notícies en DIRECTE]

L’enfrontament entre els ‘neroazzurri’ i els ‘azulones’ s’havia de disputar a les 21.00 hores al Giussepe Meazza de Milà i el dels sevillistes i els ‘giallorossi’ a les 18.55 h al Ramón Sánchez-Pizjuán, tots dos a porta tancada, com la tornada.

«En aquest moment, el Getafe no viatjarà demà a Milà. No anirem a Itàlia pesi a qui pesi. «Si hem de perdre l’eliminatòria la perdrem amb el cap ben alt. Jo no seré qui assumeixi córrer el mínim risc. Ens fa molta il·lusió, però si ha de ser així, serà», va assenyalar Ángel Torres, president del Getafe, en una entrevista al programa ‘El Transistor’, d’Onda Cero.

D’altra banda, la Roma va informar aquest dimecres la impossibilitat de viatjar a Sevilla per a aquest partit continental «després que l’avió, procedent d’Itàlia, no rebés l’autorització per aterrar a Espanya».

En una situació semblant a aquests partits està el Barça-Nàpols. L’equip italià ha de viatjar la setmana que ve a Barcelona per disputar la tornada dels vuitens de final de la Champions League al Camp Nou. Fins al moment, el partit segueix endavant però sense públic.