«VINE AQUÍ, QUE ET MATO»

Intent d'agressió a un àrbitre en un partit de benjamins a les Canàries

Un seguidor del CD Calero va saltar la tanca de la zona de vestuaris disposat a pegar el col·legiat del partit després d'insultar-lo

agresion2

El partit entre el CD San Pedro Martín i el CD Calero, del grup 2 de la categoria benjamí preferent canària (8 i 9 anys), va acabar aquest dissabte amb un greu incident. Un espectador va intentar agredir l’àrbitre, a més de proferir insults i amenaces, com es pot veure en un vídeo captat des de la grada del camp de futbol d’El Doctoral, a Santa Lucía de Tirajana, a l’illa de Gran Canària.

Segons la versió del club local, dos aficionats del CD Calero van proferir insults a l’àrbitre, Manuel Padrón, durant tot el partit. Un cop acabat el partit, un d’ells es va encarar amb el pare d’un jugador local que li demanava que cessés la seva actitud a l’haver-hi nens presents, tot i que l’enfrontament no va anar a més.

No obstant, quan l’aficionat va baixar de la grada i va passar a prop de l’accés als vestuaris, va veure l’àrbitre, que va sortir per veure què estava passant, a la qual cosa va respondre amb amenaces i insults, i fins i tot va saltar la tanca descamisat i fora de si amb la intenció d’agredir-lo, seguit per una dona que intentava detenir-lo, com s’aprecia en el vídeo. El delegat del CD Calero aconsegueix per fi retenir-lo i apartar-lo de la zona.

Vetat al seu propi camp

Segons ‘El Día’, el CD Calero ha manifestat el seu lament pel que va passar, a més d’assenyalar que aquest aficionat ja té prohibida l’entrada a les instal·lacions del club  pel seu comportament. El Calero ha demanat disculpes, ha identificat l’agressor i té la intenció de presentar denúncia a comissaria i informar del succeït davant de la Federació de Futbol de Las Palmas.

Segons ha revelat ‘Marca’, el col·legiat relata a l’acta: «Una vegada finalitzat el partit, i mentre em trobava al terreny de joc, diversos aficionats del club visitant [van dir]: «Ets un fill de la gran puta, subnormal de merda, et mataré, vine aquí covard de merda, que et mato». I prossegueix explicant l’inici de la situació: «Es produeix un aldarull entre aficionats dels dos clubs en què s’inclouen els esmentats pares citats anteriorment. A continuació, m’adono que un dels aficionats del club visitant salta la tanca perimetral que separa el terreny de joc de la zona d’espectadors, i ve corrent cap a mi amb el puny alçat i situant-se a escassos centímetres de la meva persona, i és separat pel delegat d’equip del seu club».