A L'ARÀBIA SAUDITA

El Madrid viatja a la Supercopa sense Benzema ni Bale

Zidane no podrà comptar en la semifinal davant del València amb el seu davanter estrella

Karim Benzema of Real Madrid during the spanish league, La Liga, football match played between Getafe FC and Real Madrid at Coliseo Alfonso Perez Stadium on January 04, 2020 in Getafe, Spain. / Oscar J. Barroso / AFP7 / Europa (Oscar J. Barroso / AFP7 / Europa)

El Madrid viatjarà aquest dilluns a l’Aràbia Saudita per jugar la Supercopa d’Espanya sense el seu davanter estrella Karim Benzema i sense el gal·lès Gareth Bale, després que el club hagi fet públic les lesions dels dos jugadors. En la semifinal d’aquest dimecres davant del València (20.00 hores) a Jidda, Zidane haurà d’improvisar un atac amb Jovic o amb una alternativa de centrecampistes per fer front a l’absència del seu millor anotador (16 gols), que pateix «una lesió al múscul semimembranós per contusió a la cama esquerra», diu el comunicat blanc, una lesió muscular que ha deixat el francès fora de la Supercopa. 

Per la seva part, la baixa de Gareth Bale no preocupa tant Zidane, amb Rodrygo i Vinicius al calaix de sortida disposats a jugar minuts importants. El gal·lès no estarà disponible a causa d’una «infecció al tracte respiratori superior», segons ha fet públic el club.

Les baixes de Bale i Benzema s’uneixen a les que ja tenia Zidane, sobretot la de Hazard, que el tècnic ja va confirmar que no seria a la Supercopa, per acabar de minvar el previsible atac titular amb què els blancs van arrencar la temporada.

Temes:

Reial Madrid