decisió oficial

Movistar+ emetrà la Supercopa d'Espanya des de l'Aràbia Saudita

TVE havia renunciat a l'estar disconforme amb l'elecció de la seu

marcosl50855346 graf7253 las rozas madrid 11 11 2019 el presidente de 191112182351 / Kiko Huesca

La Supercopa d’Espanya l’emetrà Movistar+, segons ha confirmat la Reial Federació Espanyola de Futbol i la plataforma televisiva, després de la negativa de RTVE a la transmissió del torneig, que es disputarà a l’Aràbia Saudita, i un dia després de confirmar-se els horaris de les semifinals i la final.

Movistar+ emetrà les dues semifinals, entre el Reial Madrid-València el 8 de gener i el Barcelona-Atlètic de Madrid el 9, a més de la final el diumenge 12 a través de la seva plataforma, que serà acompanyada per la cobertura de les prèvies als partits, reaccions i l’anàlisi de cada un d’ells després de finalitzats.

El dispositiu

La decisió que sigui Movistar+ el canal pel qual s’emetrà la Supercopa d’Espanya a l’Aràbia Saudita es produeix després que RTVE es negués a licitar pels drets televisius del campionat al saber que es jugaria a l’Aràbia Saudita perquè consideren que en aquest país no respeten els drets humans. Segons va manifestar l’ens, «té la capacitat discrecional de presentar-se a les ofertes de drets esportius que consideri oportunes, d’acord amb els seus objectius de programació».

La RTVE va afirmar, no obstant, que «continuarà donant suport les competicions esportives nacionals i internacionals», però no farà cas a la sol·licitud de Luis Rubiales, president de la RFEF, de transmetre la Supercopa. Movistar+ traslladarà a Yeda, ciutat on es disputarà el torneig, Carlos MartínezMichael Robinson i Julio Maldonado en la narració i Ricardo Sierra i Mónica Marchante a peu de camp i a la llotja d’autoritats.

La Copa del Rei a Mediaset i DAZN

<strong>La Copa del Rei de futbol </strong>podrà seguir-se a Mediaset Espanya i DAZN les pròximes tres temporades, després de l’acord al qual han arribat per subllicenciar la plataforma de ‘streaming’ especialitzada en continguts esportius en directe i a la carta els drets adjudicats per la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) a Mediaset Espanya.