SEGONA DIVISIÓ

Un Girona depriment sucumbeix a Almeria

L'equip d'Unzué, fràgil en defensa i sense idees, continua sense millorar fora de casa (3-1)

giron-al

El Girona va tornar a caure en terres andaluses, i tres dies després de sucumbir al Carranza, aquest dimarts va sortir creu a Almeria. Elsd’Unzué van fer un partit depriment i van acabar, com a Cadis, amb un altre expulsat després que Juanpe cometés el penal que va tancar el partit a l’estadi Jocs del Mediterrani (3-1).

Les intencions d’Unzué de madurar el partit sent consistents en defensa (el tècnic va tornar a la línia de cinc, amb tres centrals i dos carrilers) es van volatilitzar als 12 minuts de partit. Llavors l’Almeria va batreJuan Carlos i es va posar per davant al marcador.

Defensa feble

Amb un onze inèdit i amb set novetats respecte al Carranza, el Girona va ser un equip feble en defensa, sense idees al centre del camp i estèril en atac. I amb el marcador en contra, les urgències es van tornar molt aviat en precipitacions. L’Almeria, almenys a la primera meitat, va tenir el partit sota control absolut.

Malgrat que el Girona va entrar de nou en el partit amb un gol de Gual en una acció aïllada, l’Almeria va reaccionar ràpidament. Va poder fer-ho amb un gol de Lazo que l’àrbitre va invalidar per fora de joc (59) o en una falta directa executada pel mateix jugador que va aturar Juan Carlos (63). Però el gol va acabar caient com a fruita madura i en van ser dos. El primer, obra de Lazo amb un cop amb l’esquerra impressionant i el segon de Sekou, bigolejador després de superar Juan Carlos des dels onze metres.

 

Almeria: René; Balliu, Owona, Maras, Ivan Martos; De la Hoz, Petrovic; José Corpas (Gaspar Panadero 72), Vada (Aguza 6), Lazo; i Sekou (Juan Muñoz 87).

Girona: Juan Carlos; Calavera (Samu Saiz 77), Maffeo, Juanpe, Ramalho, Mojica; Granell (Borja García 64), Gumbau, Jozabed; Gallar (Jonatan Soriano 74) i Gual.

Àrbitre: López Toca, del comitè càntabre. Grogues: als locals Vada (41), De la Hoz (78) i Petrovic (88), i als visitants Granell (35) i Maffeo (80). Vermelles: a Juanpe, del Girona (61 i 81).

Gols: 1-0 (12) Sekou. 1-1 (55) Marc Gual. 2-1 (75) Lazo. 3-1 (83) Sekou, de penal.

Públic: 11.034 espectadors a l’estadi Jocs del Mediterrani.

 

Temes:

Girona FC