pols amb el propietari del club

Crisi al València: pendents del futur de Mateu Alemany

La sortida del director general del club podria arrossegar l'entrenador Marcelino García Toral

rpaniagua7069855 madrid 04 10 07 presentacion esta ma ana en madrid de la pl181005163456 / DAVID CASTRO

El valencianisme viu una tensa espera a l’hora de conèixer quin serà el futur del director general del club, Mateu Alemany, que, pendent d’una reunió amb el president del club, Anil Murthy, podria deixar el club per les seves desavinences en la gestió de l’entitat amb el propietari Peter Lim. Alemany és a la seu del club xe des de les 10.30 hores.

Alemany es reuneix aquest dilluns amb Anil Murthy, que torna de Singapur després d’haver estat amb el propietari, ja que estava previst celebrar avui al país asiàtic el consell d’administració.

En l’esmentada reunió es tractarà la continuïtat del director general, ja que mentre unes versions apunten que té decidit presentar la dimissió, d’altres apunten que és Lim qui podria destituir-lo i, fins i tot, hi ha la possibilitat que pogués estar al càrrec fins a la conclusió de la temporada.

La sensació d’incertesa en el club en aquests moments és màxima, ja que una sortida d’Alemany podria provocar la dimissió de Pablo Longoria, director tècnic del València, i fins i tot de l’entrenador, Marcelino García Toral.