AMB GRIEZMANN, NETO I DE JONG

El Barça de Valverde (capítol 3) arrenca incomplet

Els tres nous fitxatges ja s'entrenen amb els seus nous companys a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí

7c68b6cd-8b5c-42b7-830a-bda71388e8ac-hd-web / periodico

Ha començat el Barça de Valverde, capítol 3. Ha començat incomplet perquè falten els jugadors que van intervenir en la recent Copa Amèrica (Messi, Suárez, Arthur i Arturo Vidal). Ha començat incomplet perquè continua faltant el lateral esquerrà suplent per donar-li descans a Jordi Alba. S’ha posat en marxa de manera incompleta perquè tot queda supeditat a la possible tornada de Neymar, que provocaria, com a mínim, la marxa immediata de Coutinho.

L’equip estarà tota la setmana a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí abans de debutar el 23 de juliol a Tòquio davant del Chelsea. El 26 de juliol jugarà contra el Vissel Kobe d’Andrés Iniesta i David Villa. Però abans li agradaria a Valverde tenir perfilada la plantilla que debutarà el pròxim divendres 16 d’agost a San Mamés davant de l’Athletic.

Aquest matí ja han treballat sobre la gespa de la ciutat esportiva els tres nous fitxatges del Barça. Antoine Griezmann, l’últim a arribar, Neto, el porter que va entrar en l’intercanvi amb el València per Cillessen, i De Jong, el primer que es va contractar, el mes de gener passat.

Com a rebuda, la tradicional desfilada entre la resta dels jugadors en clar senyal de benvinguda. Tots tres debutarien a Tòquio, sense tenir, a més, ni Messi, ni Suárez, ni Arthur, ni tampoc Arturo Vidal.