ANDALUSIA MASTERS

Bezuidenhout suma el seu primer títol del circuit europeu a Valderrama

Rahm, Arnaus, De la Riva i Quirós acaben empatats en la segona posició

lmendiola48875662 graf6822 san roque c diz 30 06 2019 el sudafricano chr190630214834 / A Carrasco Ragel

El sud-africà Christiaan Bezuidenhout va aconseguir aquest diumenge el seu primer títol en el Circuit Europeu de golf al guanyar amb total autoritat l’Estrella Damm Andalucía Masters, disputat a Valderrama amb 274 cops, 10 sota par, amb sis d’avantatge sobre al francès Mike Lorenzo-Vera i els espanyols Jon Rahm, Adri Arnaus, Álvaro Quirós i Eduardo de la Riva. A set va acabar setè en solitari Sergio García, defensor del títol.

El sud-africà, Lorenzo-Vera i Arnaus van aconseguir, a més, la classificació per a l’Open Britànic.

El jugador de Johannesburg, que va ocupar el lideratge ininterrompudament des de divendres fins a la victòria final, tenia en el seu palmarès una sola victòria, en el Circuit Challenge: Va ser al Sun Fish River Challenge de 2016.

Rahm, per la seva part, va acabar en un quintet de jugadors, entre qui hi ha quatre espanyols, que es van situar en segona posició amb quatre sota el par del camp, a sis del sud-africà.

Al costat de Rahm, en la segona posició destaca la presència dels joves Eduardo de la Riva (-4) i Adrià Arnaus (-4), que també va realitzar un sensacional recorregut; o al jugador local Álvaro Quirós (-4), que, després d’haver tingut un mal dissabte, va presentar una gran targeta diumenge amb 66 cops, cinc sota el par.