LA PREPARACIÓ BLANC-I-BLAVA

L'Espanyol tornarà a la feina el 3 de juliol

La plantilla periquita farà una estada de 10 dies a Torremirona

rubi-pre

La primera plantilla del RCD Espanyol començarà la temporada 2019-2020 el 3 de juliol. El cos tècnic ha planificat per als tres primers dies proves mèdiques al matí i sessió d’entrenament a la tarda. Per al dissabte 6 de juliol, està prevista una doble sessió a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Després d’aquests primers compassos, el conjunt de Rubi iniciarà una estada a Torremirona, a la localitat de Navata (Alt Empordà). Aquest període comprendrà del 8 al 17 de juliol. Per a aquell mateix dimecres 17 de juliol està planificada la disputa del primer amistós. El segon partit de preparació es desenvoluparà el dissabte 20 de juliol. Els dos rivals estan per definir.

Prèvies europees

Després d’aquesta fase inicial de pretemporada, l’equip blanc-i-blau prepararà la primera eliminatòria de l’Europa League, que començarà el 25 de juliol. El rival es coneixerà en el sorteig que se celebrarà el pròxim 19 de juny. La classificació europea ha portat a cancel·lar el duel previst contra el PSG la Xina el 30 de juliol.

Temes:

Espanyol