CÀSTIG AL FRANCÈS

Mbappé és sancionat amb tres partits i Messi s'acosta a la Bota d'Or

El francès és el principal competidor de l'argentí en el premi al golejador de la temporada i va ser castigat per una dura entrada en la Copa de França

Mbappé se queja de su expulsión ante el Rennes. / MARTIN BUREAU

La derrota del PSG a la final de la Copa de França en mans del Rennes ha deixat seqüeles per a l’equip francès. Perquè Kylian Mbappé ha sigut sancionat amb tres partits de suspensió per la dura entrada contra Damien Da Silva durant el partit, per la qual va rebre l’expulsió immediatament. La sanció l’haurà de complir en laLigue 1. Mbappé era el principal competidor de Leo Messi en la carrera per la Bota d’Or amb 30 gols i era a 4 de l’argentí, que en té 34, de manera que el crac blaugrana és molt a prop d’aconseguir novament el guardó.

Mbappé ja va complir una de les jornades de suspensió la data passada; per tant, li’n quedarien dues per complir. A Messi li queden tres partits de lliga, tot i que aquest cap de setmana possiblement no jugarà, perquè descansarà per a la tornada davant el Liverpool per a la Champions de la setmana que ve.

Així, el PSG es queda sense les seves dues principals figures, perquè la Federació Francesa de Futbol va obrir un expedient a Neymar per l’enfrontament que va tenir amb un aficionat quan pujava a la llotja a rebre el premi de subcampió i podria rebre fins a vuit dates de suspensió.