penediment

Calzón posa el seu càrrec de delegat a disposició de l'Espanyol

Reitera les seves disculpes per un insult racista i la seva "decepció" per l'episodi viscut a Girona

zentauroepp8046332 ltima de emilio jos mar a calz n delegado del rcd espanyo190406175605 / EMILIO PEREZ DE ROZAS

El delegat de l’Espanyol, José María Calzón, ha enviat aquest dimecres un comunicat en què ha informat que posa el seu càrrec a disposició del Consell d’Administració del club blanc-i-blau després del seu insult racista dissabte passat, abans del partit contra el Girona a Montilivi. Calzón va dir "negre de merda" a un aficionat del Girona, a l’arribada de l’expedició blanc-i-blava dissabte passat a l’estadi de Montilivi.

Calzón va expressar la seva "decepció" per aquest episodi i va recordar la seva trajectòria en l’entitat catalana, de 40 anys. "M’entristeix enormement el que va passar i mai, mai, mai hauria pogut imaginar que em passaria una cosa així i cauria en un error com aquest", va manifestar.

Intento disculpar-me

El delegat va explicar que al finalitzar el partit va intentar disculpar-se amb la persona ofesa. "Però ni llavors ni en els repetits intents posteriors, ni a títol individual ni mitjançant les gestions que ha fet el club, he tingut resposta", va concloureCalzón.

Així mateix va recordar que ha viscut durant els últims mesos "una situació personal i familiar molt dura" i va manifestar que en aquesta última etapa ha anat delegant les seves funcions en altres persones de l’entitat. De fet, contra el Girona va anar-hi com a empleat del club i no com a delegat.

A més, Calzón va insistir que mai ha tingut "comportaments racistes". "He tractat amb respecte i educació en aquests 40 anys futbolistes, entrenadors, àrbitres i gent de totes les nacionalitats, orígens o religions", va afirmar.