ESPERANÇA TORINESA

Cristiano Ronaldo jugarà contra l'Ajax, segons la premsa italiana

El futbolista portuguès ja s'entrena normalment amb els seus companys d'equip

aguasch47308277 soccer football champions league juventus training juv190408112514 / MASSIMO PINCA

Cristiano Ronaldo jugarà contra l’Ajax, en els quarts de final de la Champions, segons va confirmar 'Tuttosport', després d’estar gairebé recuperat de la lesió a la cuixa dreta que es va fer amb la selecció de Portugal. El davanter lusità no disputa un partit amb la 'Vecchia Signora', des de fa gairebé un mes.

L’exjugador del Reial Madrid va jugar el seu últim matx amb la Juventus el 12 de març, justament en la Champions League davant de l’Atlètic en la tornada de vuitens, quan va tenir una actuació estel·lar amb tres gols que van capgirar l’eliminatòria adversa davant dels matalassers (0-2 fora de casa) i van permetre als de Torí avançar fins als quarts. En el següent partit, contra el Genoa  en la Serie A, l’entrenador Massimiliano Allegri va decidir donar-li descans i després van arribar els compromisos internacionals amb Portugal i la lesió.

Ha sigut un total de quatre partits absent per a Cristiano, tenint en compte els tres posteriors a la lesió. Davant l’Empoli, el Càller i l’últim davant del Milan, que el portugués volia jugar, segons va confirmar Pavel Nevded..