ASSEMBLEA AQUESTA TARDA

Zidane torna al Reial Madrid

20190311 428742 zidanevuelvee 1 3 / periodico

Zidane és l’entrenador elegit pel Reial Madrid, el francès serà presentat aquesta mateixa tarda, després que es faci oficial la destitució de Solari, i agafarà les regnes de l’equip immediatament.

Florentino Pérez, president blanc, enmig d’una crisi històrica, ha recorregut a Zinedine Zidane, el tècnic que va dimitir al final de la temporada passada, per fer-se càrrec d’un equip que va a la deriva. Semblava difícil convèncer el francès per tornar a reflotar un vaixell que va abandonar quan s’obrien les primeres vies d’aigua, però la junta directiva del Madrid, que es reunirà aquesta tarda, té la decisió presa i ha d’haver ofert una cosa irrefusable a un tècnic que tenia opcions a les millors banquetes del món i cap necessitat de remoure un passat gloriós.

Falta per concretar si l’arribada del francès se circumscriu a calmar les aigües d’un vestuari agitat i revirat pel fracàs fins a finals de curs o si és l’ideòleg del pròxim projecte blanc, amb ordre i comandament en les pròximes decisions de club.

A l’espera del retrobament amb el Bernabéu i amb tots els escàndols a flor de pell, des d’Isco fins a Bale passant per Ramos i Marcelo, el madridisme es pren amb il·lusió la tornada de Zidane i deixa respirar el president Florentino Pérez esperançada en la reconciliació, reactivació i renovació d’una plantilla moribunda, sumida en el desastre des de la marxa del tècnic francès.