TORNA LA LLIGA

Lopetegui: "Ens mereixíem guanyar l'Atlètic i el CSKA"

El tècnic del Madrid reivindica el rendiment del seu equip, que acumula tres partits sense guanyar abans de visitar aquest dissabte l'Alabès

GRAF195 MADRID 05 10 2018 - El entrenador del Real Madrid Julen Lopetegui durante el entrenamiento del equipo blanco esta manana en la ciudad deportiva de Valdebebas EFE Rodrigo Jimenez / Rodrigo Jimenez (EFE)

“Contra l’Atlètic de Madrid ens vam merèixer els tres punts i contra el CSKA clarament ens vam merèixer guanyar”, ha reivindicat Lopetegui aquest divendres davant les crítiques al seu equip, immers en una ratxa de tres partits sense marcar, amb la derrota contra el CSKA a la Champions, l’empat a casa contra l’Atlètic i l’estrepitós 3-0 a Sevilla.

“Cada partit és una final. Això és el Reial Madrid, l’exigència sempre és màxima”, ha dit qüestionat sobre la transcendència del pròxim partit. “No estem analitzant el que la gent pugui pensar. La crítica és lògica, però els objectius estan intactes i les notes es posen a final de temporada”, ha dit sobre les crítiques.

En l’enèsima pregunta sobre els mals resultats de l’última setmana, abans de viatjar aquest mateix dissabte a Vitòria per enfrontar-se a l’Alabès en una nova jornada de Lliga, Lopetegui ha recorregut a la seva bona classificació a la Lliga per justificar la seva confiança. “En la Champions, l’equip seguirà la línia que va mostrar contra la Roma i no tinc cap dubte que es classificarà. A la Lliga, ens agradaria ser més amunt, però estem amb els mateixos punts que el primer”, ha reiterat.

Carvajal, baixa diverses setmanes

Contral’Alabès, en una constant tendència positiva des que va arribar Abelardo a la banqueta la temporada passada, Lopetegui compta amb les baixes conegudesd’Isco, convalescent d’una operació d’apendicitis, i Marcelo, amb una lesió muscular; a més de la ja confirmada de Carvajal. “Pot estar fora unes quantes setmanes”,ha confirmat Lopetegui.

A l’informe de notícies positives, Varane s’ha entrenat amb normalitat amb el grup i el gal·lès Bale, baixa per precaució des del descans del derbi, ha completat el seu segon dia de treball amb normalitat. “Bale està bé, ha entrenat bé. Va detectar a temps unes molèsties i ara està preparat”, ha dit el tècnic.