LA SITUACIÓ BLANC-I-BLAVA

Dídac Vilà: «No esperava jugar-ho tot»

El jugador de l'Espanyol, que prové del planter, valora positivament el treball de Rubi des de la seva arribada

lmendiola45102564 sant adria de besos 18 09 2018 deportes didac181003173338 / JORDI COTRINA

El lateral esquerre de l’Espanyol Dídac Vilà va afirmar, després de l’entrenament a la Ciutat Esportiva d’aquest dimecres, que no esperava "jugar-ho tot", però que "va lluitar” per aconseguir-ho durant tot l’estiu.

El futbolista ha sigut titular en tots els partits jugats fins ara. "Ho valoro molt positivament i és el que volia des del principi de la temporada", va comentar.

A nivell col·lectiu, Vilà va explicar que l’equip ha experimentat un canvi a millor amb el nou entrenador, Joan Francesc Ferrer, 'Rubi': "El míster ha donat confiança als jugadors i un plus de motivació. A més, el sistema ens va bé a tots".

Tornada de Gerard

D’altra banda, Dídac Vilà va valorar el partit d’aquest diumenge contra el Vila-real al RCDE Stadium. "Vindran cansats d’un viatge llarg i ho hem d’aprofitar per pressionar-los des del primer minut", va comentar.

La tornada del davanter Gerard Moreno, ex blanc-i-blau traspassat al Vila-real aquest estiu, és un altre dels focus del partit. "El rebria molt bé, ha sigut un gran company i ens va donar molt."

Temes:

Espanyol