IMMINENT

El Madrid fitxarà Courtois per 35 milions

Florentino ha arribat a un acord amb el Chelsea, que espera trobar un substitut per fer oficial la sortida de Thibaut Courtois

zentauroepp44310164 belgium goalkeeper thibaut courtois reacts after belgium s t180718125949 / Petr David Josek

ElReial Madrid i elChelsea ja han arribat a un acord perquè Thibaut Courtois acabi recalant en el conjunt dirigit per Julen Lopetegui. Segons informa l’emissora francesa RMC Sport, el club blanc pagarà uns 35 milions d’euros a l’equip londinenc per aconseguir els serveis del porter belga, de 26 anys. El porter del Chelsea, una de les estrelles de l’últim Mundial de Rússia, s’incorporaria als entrenaments del Madrid quan finalitzi les seves vacances i el seu fitxatge es podria fer oficial aquesta mateixa setmana.

De fet, l’únic que impedeix tancar l’operació és la falta del substitut de Courtois al Chelsea.  Els 'blues’ volen incorporarAlisson Becker, però el Liverpool de Klopp s’ha ficat pel mig i ha presentat una oferta de 70 milions a la Roma pel porter brasiler.

A preu de ganga

L’arribada de Courtois al Reial Madrid suposaria el primer fitxatge estrella de Florentino Pérez després de la sortida de Cristiano Ronaldo. I es tancaria a preu de ganga. Perquè el club blanc pagarà entre 35 i 40 milions pel que ha sigut nomenat millor porter del Mundial de Rússia. Tot això, gràcies a la voluntat del belga per recalar a Madrid.

L’encara porter del Chelsea, que acaba contracte a Londres d’aquí a un any, ha mostrat el seu desig de tornar a Madrid en més d’una ocasió. Perquè el que va ser porter de l’Atlètic de Madrid entre el 2011 i el 2014 fa anys que viu allunyat dels seus fills i vol tornar a estar amb ells. "No és fàcil estar lluny dels meus nens, que són a Madrid", va declarar fa unes setmanes públicament. El fet que el Chelsea no jugui Champions Leagueaquesta temporada també ha influït en la decisió del porter belga, que arribarà a Madrid per rejovenir la porteria del conjunt de Lopetegui.

Temes:

Reial Madrid