DERBI CASTELLÀ

Esgotades les entrades per al Numància-Valladolid que decidirà l'ascens a Primera

Les localitats per veure el primer partit de la final del 'play-off' d'ascens a Los Pajaritos es van esgotar en només nou hores

numancia-valladolid-juegan-ultima-plaza-ascenso-primera-1528735040518

Nou hores són les que van tardar les taquilles de Los Pajaritos a penjar el cartell de 'tot venut’.  Obrien a les 10 del matí i poc després de les 19 hores ja no tenien entrades per al partit de l’any, el derbi castellà que decidirà l’ascens a la Lliga Santander; el Numància-Valladolid de la final del ‘play-off’ d’ascens a Primera.

Quatre anys després, un equip de Castella i Lleó tornarà a la màxima competició del futbol espanyol i ningú s’ho vol perdre. El fervor entre els aficionats dels dos equips és màxim. Per això, l’estadi de Los Pajaritos es tornarà a omplir per complet per quarta vegada aquesta temporada (ja va passar a la Copa contra elReial Madrid, fa un mes contral’Osasuna i en la primera eliminatòria del ‘play-off’ d’ascens contra el Reial Saragossa). Però aquesta vegada serà diferent, ja que la proximitat territorial de l’afició rival, la val·lisoletana, farà que les grades del municipal sorià, no només es tenyeixin de vermell i blau, sinó també de blanc i violeta.

Dos finals per a l’ascens

El partit entre el Numància i el Valladolid es disputarà demà dimecres, dia 12, a les 20.30h i es podrà veure en directe per El Partidazo de Movistar i a LaLiga TV; com la tornada, que es jugarà dissabte vinent, dia 16, a l’estadi José Zorilla.

I tot i que en una final com aquesta no hi ha favorits, el Reial Valladolid, que va acabar cinquè la fase regular de la competició, arriba al derbi castellà en millor forma. Va superar l’Sporting (quart) amb un resultat global de (5-3) i a més té el Pitxitxi de Segona, Jaime Mata, en ratxa. Amb 34 gols, el madrileny és el davanter de moda de LaLiga 123 i ho vol continuar demostrant a la final del 'play-off'. Això sí, és prudent. "Amb la igualtat que hi ha a Segona, no pots donar res per fet. Ens ho creiem tots dos i ho volem tots dos, serà una final igualadíssima", va declarar a ‘Tiempo de juego’. 

Sobretot tenint en compte que al davant hi ha el Numància, que va acabar la Lliga regular només una posició al darrere dels val·lisoletans (sisè) i que va eliminar elReial Saragossa (un dels favorits per ascendir) en la primera eliminatòria d’aquest 'play-off'.